2114025755 & 6971850920 | Δευτ. και Πέμ. 19:00-20:00 προσευχή, & 20:00-21:00 κήρυγμα. Κυριακή 10:00-12:00. info@eaep-chaidariou.gr

Μέσα στον κόσμο που ζούμε, αυτό που φαίνεται να καταπλακώνει και βασανίζει όλους τους ανθρώπους είναι ο φόβος του θανάτου, μέσω του οποίου ο εχθρός του ανθρώπου, ο διάβολος κατακυριεύει και κυριαρχεί τους ανθρώπους. Σε αυτό το σκοτεινό και χωρίς ελπίδα περιβάλλον, ο Θεός απέστειλε τον Υιόν του , τον Ιησού Χριστό , για να δώσει ελπίδα ζωντανή και αληθινή. Μία ελπίδα, όχι μόνο για αιώνια ζωή, αλλά και από τώρα, από την στιγμή που ο άνθρωπος θα τον δεχτεί ως προσωπικό του Σωτήρα και Λυτρωτή.

‘’Ζωή εν αφθονία’’ και αυτό το μήνυμα απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους για το Ευαγγέλιο του Χριστού, ο οποίος όχι μόνο ‘’κατήργησε τον θάνατο, αλλά έφερε στο φως τη ζωή και την αθανασία δια του Ευαγγελίου’’ (Β΄ Τίτον α΄΄10)

Όποιος διψάει λοιπόν για ζωή, ας δεχτεί στην καρδιά του τον Χριστό δια του Ευαγγελίου του Θεού για να λάβει την αιώνια ζωή, πίνοντας το ζωντανό νερό του λόγου του Θεού που του προσφέρεται δωρεάν. (Αποκάλυψις  κβ΄17)

Φίλε αναγνώστη του παρόντος μηνύματος, έλα και εσύ σήμερα, δέξου τον Χριστό και λάβε και συ δωρεάν το  Ύδωρ της Ζωής, καθώς υπάρχει ακόμη περιθώριο χρόνου και η ημέρα της σωτηρίας είναι μπροστά σου.

‘’ Δέξου τον Χριστό στην καρδιά σου γιατί αυτός και μόνο αυτός είναι ο αληθινός Θεός και η Ζωή η αιώνιος’’ (Α Ιωάννου ε΄20)