2114025755 & 6971850920 | Δευτ. και Πέμ. 19:00-20:00 προσευχή, & 20:00-21:00 κήρυγμα. Κυριακή 10:00-12:00. info@eaep-chaidariou.gr

Εδώ και αρκετό καιρό διακρίνεται υπό πάντων ότι η ανθρωπότητα, εισήλθε σε μία φοβερά δύσκολη εποχή, αρχικά με την πανδημία και στην συνέχεια με τις οικονομικές δυσκολίες που εκδηλώνονται και ενεργουνται σε παγκόσμιο επίπεδο.  Θα διορθωθούν άραγε τα πράγματα; Υπάρχει μέλλον για την ανθρωπότητα; Υπάρχει οδός διαφυγής από τα επερχόμενα δεινά;

Το ευαγγελιο , ο Λόγος του Θεού μας δίνει απαντήσεις σ’ολα τα παραπάνω ερωτήματα.Τα πράγματα δεν θα διορθωθούν γιατί οι επερχόμενοι κακοί καιροί είναι αποτέλεσμα της εξάπλωσης της κακιάς και της αμαρτίας στο πρόσωπο όλης της γης και της πεισματικά άρνησης των ανθρώπων να μετανοήσουμε και να επιστρέψουν στην κατά Θεού Αγία ζωή.(Τιμόθεου Β γ 1-5)
Για τους αμετανόητους δεν υπάρχει μέλλον ζωής και μάλιστα όταν λεγωσιν ειρήνη και ασφάλεια τότε επέρχεται επ’αυτους αιφνίδιος όλεθρος και δεν θέλουν εκφυγει.  (Θεσσαλον.Α ε’3)
Όμως!Όποιος  επικαλεσθει το όνομα του Κυρίου του Ιησού Χριστού αυτός θα σωθεί και δεν θα βιώσει τα φοβερά επί της γης ερχομενα δεινά αλλά θ’αρπαχτει στους ουρανούς εν νεφελες για να ζει από κει και πέρα την αιωνιότητα στην παρουσία του ζωντος Θεού μετά του Ιησού Χριστού. Αυτό είναι το ευαγγελιο, τα καλά νέα μέσα σε ένα κόσμο που αποψυχει πλέον από τώρα από τον φόβο των επερχόμενων δεινών στην οικουμένη,(Λουκ.κα’ 26) και τούτο γιατί ο Θεός δεν προσδιορισεν ημάς εις οργην αλλά εις απόλαυσιν σωτηρίας δια του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού (Α Θεσσαλ.ε 9) καθώς είναι Αυτός που ελευθερώνει ημάς από της μελλουσης οργής ( Α Θεσ α 10).
Αγαπητέ αναγνώστη εσύ που διαβάζεις αυτά τα λόγια, Έλα στον Χριστό που σε καλεί και προσμένε Αυτόν γιατί είναι ο μοναδικός Λυτρωτής και ελευθερωτης του ανθρώπου από το κακό και την αιώνια κόλαση.
Την καταιγίδα δεν μπορείς να την αποτρέψεις μπορείς όμως να την αποφύγεις εισερχόμενος στο ασφαλές καταφύγιο του Θεού του παντοκρατορος  εν ονόματι του Ιησού Χριστού του Υιού Αυτού.