2114025755 & 6971850920 | Δευτ. και Πέμ. 19:00-20:00 προσευχή, & 20:00-21:00 κήρυγμα. Κυριακή 10:00-12:00. info@eaep-chaidariou.gr

ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ.  ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΑΠΛΩΣΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ  Σ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΙΣΤΑΖΕ . ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΠΗΡΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΕ.

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ  ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ , ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ .

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΟ ΟΤΑΝ  ΑΚΟΥΣΑΜΕ  ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΛΛΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ , ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΑ ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΖΩΗ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΑΝ.ΚΑΘΕ ΜΕΡ Α ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ Σ’ΕΚΕΙΝΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ,ΑΓΑΠΗΤΗ ΨΥΧΗ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ Ν’ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΙΣΤΗ .