2114025755 & 6971850920 | Δευτ. και Πέμ. 19:00-20:00 προσευχή, & 20:00-21:00 κήρυγμα. Κυριακή 10:00-12:00. info@eaep-chaidariou.gr
Χωρίς καμιά αντίρρηση , από κάθε λογικά σκεπτόμενο άτομο, όλοι αντιλαμβανομεθα ότι ο άνθρωπος αποτελεί μια υπεροχή και ξεχωριστή οντότητα μέσα σ’ ένα σύμπαν ασύλληπτα μεγάλο , πολύπλοκο και μυστηριώδες και ότι πορεύεται  μέσα σ’αυτό την επίγεια κατάσταση του προσπαθώντας πάντοτε να καταλάβει το από πού ξεκίνησε , που και πως θα βιώσει την καθημερινοτητα του και που τελικά θα καταλήξει όταν αναποφευκτα θα φύγει από αυτή την ζωή σε χρόνο και καιρό που αδυνατεί να προσδιορίσει.

Η απάντηση σ’αυτό το υπαρξιακό πρόβλημα που απασχόλησε και απασχολεί ολες τις γενιές των ανθρώπων βρίσκεται στην Αγία Γραφή , το Βιβλιο του Θεου, οπου καταγράφεται ο Λόγος του Θεού προς το πλάσμα Του , με στόχο να του χαρίσει την αιώνια ζωή για την οποία και το δημιούργησε’ και τουτο το κάνει ο Θεος γιατι «είναι αγάπη» και βουλεύεται μονό αγαθή βουλή για τον άνθρωπο.
Ο Λόγος του Θεου φανερώνει και αποκαλύπτει προς όλους τους ανθρώπους την οδό της ζωής που πρέπει να περπατήσουν πριν εισέλθουν στην αιωνιότητα προς ζωη ατελεύτητη, αλλα φανερώνει και την οδό που οδηγεί στον αιώνιο θάνατο καλώντας τον καθένα να διαλέξει την οδό της ζωής και όχι την οδό του θανάτου.
Η οδος της ζωής είναι μια και μοναδική και έχει και όνομα. Ιησούς Χριστός, καθώς και ο ίδιος λεει «Εγω ειμαι η οδος και η αλήθεια και η ζωη’ ουδεις έρχεται προς τον Πατερα ειμη δι’ εμου ».
Ο Ιησούς Χριστός είναι η μια και μοναδική οδός ζωής γιατι πολύ απλά Αυτος είναι ο Λογος του Θεου που «σαρξ εγενετο» για να σώσει τον πεσμένο άνθρωπο οριστικά και δια παντός με την θυσία Του στον Γολγοθά και την ανάσταση Του, για την δικαίωση κάθε ανθρώπου που θα τον δεχθεί και θα τον ομολογήσει στην ζωή του ως προσωπικό σωτήρα και λυτρωτή του.
Ο απ. Πετρος διακήρυξε με παρρησία αυτή την μοναδική σωζουσα αλήθεια λέγοντας προς κάθε ειλικρινή άνθρωπο που αναζητά την αιωνία ζωή  ότι « δεν υπάρχει δι’ουδενος αλλου η σωτηρια διοτι ουτε ονομα  άλλο είναι υπο τον ουρανον δεδομενο μεταξυ των ανθρωπων δια του οποιου πρεπει να σωθωμεν.»πραξεις δ’12
Στο επαναλαμβανομενο ερωτημα«τι να κανουμε λοιπον για να σωθουμε;» η απαντηση είναι απλή. Μετανοησατε και ας βαπτισθει εκαστος στο ονομα του Ιησου  Χριστου εις αφεσιν αμαρτιών διότι κατά τον λόγο του ίδιου του Κυρίου Ιησού Χριστού « οστις πιστευσει και βαπτισθει θελει σωθει’ οστις όμως απιστηση θέλει κατακριθεί.»
Ας πιστέψουμε λοιπόν όλοι μας στον Ιησού Χριστό και ας μείνουμε ετσι πιστοί και άγιοι μέχρι το τέλος για να κληρονομησουμε (μετα πάντων των αγίων του Θεού) την ετοιμασμένη από καταβολής κόσμου βασιλείαν του Θεού.