2114025755 & 6971850920 | Δευτ. και Πέμ. 19:00-20:00 προσευχή, & 20:00-21:00 κήρυγμα. Κυριακή 10:00-12:00. info@eaep-chaidariou.gr

 

Ο αιωνιος Θεος , ο δημιουργος και κτιστης του παντος και ποιητης του ανθρωπου , ειχε προωρισει τον ανθρωπο όχι για την απωλεια αλλα για την αιωνια ζωη.

Ο Θεος είναι αγαπη και μεσα σ’αυτή Του την αγαπη εστειλε στην γη τον Υιον Του Ιησου Χριστο για να σωσει με την σταυρικη Του θυσια και Ανασταση , το πεσμενο Του πλασμα , τον ανθρωπο.

Ο Χριστος σαν ανθρωπος εκπληρωσε πληρως τις απαιτησεις του Θεου και ετσι εγινε ο σωτηρας του ανθρωπου. Ακυρωσε τα αποτελεσματα της αμαρτιας που ηρθαν στον κοσμο λογω της παραβασης του πρωτου ανθρωπου του Αδαμ ,αποκατεστησε και παλι πληρως την πατρικη σχεση του Θεου με τον ανθρωπο και ανοιξε τις πυλες του ουρανου καλωντας ολους τους ανθρωπους να ζησουν Αιωνιως στην μακαριοτητα της Βασιλειας του Θεου στους νεους ουρανους και στην νεα γη που φτιαχνει ο Θεος.

Αυτή είναι  η αγαθη βουλη και προθεση του Θεου προς ολους τους ανθρωπους.Θελει ολοι να σωθουν και κανει τα παντα γι αυτό καλωντας συνεχως τον ανθρωπο να ελθει σ’Αυτον για να λαβει την αιωνια ζωη. ΖΩ ΕΓΩ ,ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΑΣΕΒΗΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗ.

Αυτή ηταν παντοτε η προσκληση του Θεου, την οποια και επαναλαμβανει δια του Ιησου Χριστου στην Καινη Διαθηκη  λεγοντας ΕΛΘΕΤΕ ΠΡΟΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΚΟΠΙΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ.

Διαβαζοντας λοιπον τον Λογο  του Θεου και  βλεποντας να πραγματοποιουνται τα σημεια των καιρων  μπροστα στα ματια μας , πρεπει  να σηκωθουμε από τον πνευματικο υπνο  γιατι είναι ηδη η ωρα.

Εφτασε ο καιρος η  Εκκλησια που την παρομοιαζει ο Λογος του Θεου με ΝΥΦΗ, να συναντησει τον ΝΥΜΦΙΟ που είναι ο Ιησους Χριστος. ΟΘΕΝ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΥΨΙΣΤΟΥ ΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ….ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ   Η ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΙΣ ΤΗΝ  ΑΙΩΝΙΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

 

ΝΑΙ στην προσκληση του ΘΕΟΥ

ΝΑΙ στον Ιησου Χριστο , τον Σωτηρα του κοσμου.